Odéonprogrammet


PITCH PERFECT 2
 
PITCH PERFECT 2Visas:
Fredag22/5 19:30      Bokning stängd
Söndag24/5 19:30     Boka biljetter

Pris: 85
Längd: 1:55
Åldersgräns: Barntillåten
Anna Kendrick och Rebel Wilson återvänder i rollerna som Beca och Fat Amy, i uppföljaren till komedin Pitch Perfect (2013). Här får vi följa dem under det sista året på Barden University.FAMILJEN BÉLIER
 
FAMILJEN BÉLIERVisas:
Onsdag27/5 19:30     Boka biljetter

Pris: 85:-
Längd: 1:45
Åldersgräns: Barntillåten
I familjen Bélier är alla döva förutom 16-åriga Paula, som tar hand om alla utom sig själv. Hon fungerar som sina föräldrars språkrör i deras vardagsliv och är oumbärlig i skötseln av familjens gård. Vad hennes föräldrar inte vet är att deras dotter har en fantastisk röst och en talang utöver det vanliga, något Paulas musiklärare upptäcker. Han övertygar henne om att ställa upp i en audition utlyst av Radio France i Paris som kan leda till att hon kommer in på sina drömmars musikutbildning. Paula ställs nu inför sitt livs svåraste val - att stanna kvar hos sin familj eller uppfylla sina drömmar. La Famille Bélier, en fransk komedi i sann feelgood-anda, har på knappt 4 veckor lockat närmare 4 miljoner fransmän till biograferna och sedan premiären den 17 december har den legat etta på den franska biotoppen. Huvudrollen spelas av det nya stjärnskottet Loane Emera, vars första album släpptes för några veckor sedan. Titelmelodin "Je Vole" ligger nr 2 på singellistan. Filmen har redan jämförts med franska storfilmer som "Amélie från Montmartre" och "En oväntad vänskap".


DISNEY TOMORROWLAND: A WORLD BEYOND
 
DISNEY TOMORROWLAND: A WORLD BEYONDVisas:
Fredag29/5 19:30     Boka biljetter
Söndag31/5 19:30     Boka biljetter

Pris: 85:-
Längd: :
Åldersgräns:
Från Disneys Oscar®-vinnande Brad Bird kommer detta mystiska äventyr, med George Clooney i huvudrollen. Frank (Clooney) och den vetenskapsintresserade tonåringen Casey (Britt Robertson) beger sig ut på ett farligt uppdrag för att avslöja hemligheten bakom en gåtfull plats i rymden som kallas för "Tomorrowland." Det de måste göra förändrar världen - och dem själva - för alltid.Odéon Bio & Teater drivs av Lokalföreningen 2176 Klipprosen av IOGT-NTO.
Telefon: 0531-10400, info@odeon.nu

Mätningar på Odéon 2015-05-23 01:30  Temperatur ute: 6,7° Regn idag: 0,0 mm Vindhastighet: 5,4 m/s.

En webbsite av Peter Magnusson & Mikael Blom