fbpx

Jag kan inte boka biljetter längre

Funktionen bokning är ersatt med förköp. När du köper biljetter på vår hemsida levereras dem till dig via e-post. Du behöver då inte köpa biljett på plats.

Jag har köpt biljetter men kan inte komma

Då köper vi tillbaka dina biljetter. Maila dem till oss på info@odeon.nu tillsammans med ditt swishnummer så får du pengarna tillbaka. Om det är mindre än 24 timmar kvar till föreställningen börjar köper vi endast tillbaka biljetter på biografen. Kassan öppnar en timma innan föreställningen. När föreställningen har börjat kan inga biljetter köpas tillbaka.

Kan jag köpa biljetter på bion?

Absolut! Då de flesta köper biljetter på hemsidan så säljer vi både biljetter och godis i kiosken för det mesta.

Behöver jag visa covidpass

Nej, inte i nuläget. När detta skrivs har vi minst en meter mellan sällskapen. Max 8 personer per sällskap och max 50 besökare. Med 228 platser blir det gott om plats.

OBS: Vi följer alltid de restriktioner och rekommendationer som myndigheterna beslutar även om inte denna text har uppdaterats!

Har ni T-slinga för min hörapparat

Ja, det finns slinga i lokalen. Den fungerar bäst längs kanterna och på rad 10.
Odéon Bio i Bengtsfors är ett Kulturhus som fylls med Film, Teater, Musik, Dans och föreningsverksamhet. Huset ägs och drivs av Lokalföreningen 2176 Klipprosen av IOGT-NTO
© Copyright 2016 - Odéon Bio & Teater - All Rights Reserved
En website av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram