Köpa eller boka biljetter?

Om någon i sällskapet vill betala sin biljett med våra presentkort, fribiljett, våra filmkort under filmfestivalen eller använda en rabattkod så ska ni boka biljetter och betala dem på biografen. I alla övriga fall ska biljetterna förköpas och betalas i webbokningen. Då får ni ett mail med era biljetter i och ni behöver inte stå i kö för att hämta ut dem. Ni kan skriva ut dem eller ännu bättre visa dem i mobilen när ni går in i salongen.

Hur fungerar åldersgränserna på bio?

Filmer med 15 års gräns får ses tillsammans med en vuxen när man fyllt 11 år. 
Filmer med 11 års gräns får ses tillsammans med en vuxen när man fyllt 7 år.
Filmer med 7 års gräns får ses av alla tillsammans med en vuxen.

Men vuxen menas en person som fyllt 18 år.

Jag har köpt biljetter men kan inte komma!

Då köper vi tillbaka dina biljetter. Maila dem till oss på info@odeon.nu tillsammans med ditt swishnummer så får du pengarna tillbaka. Om det är mindre än 24 timmar kvar till föreställningen börjar köper vi endast tillbaka biljetter på biografen. Kassan öppnar en timma innan föreställningen. När föreställningen har börjat kan inga biljetter köpas tillbaka.

Kan jag köpa biljetter på bion?

Absolut! Då de flesta köper biljetter på hemsidan så säljer vi oftast både biljetter och godis i kiosken. Men om vi tror att det kommer mycket publik öppnar vi även en separat biljettkassa.

Får jag ta med eget godis?

Ja, vi har inga förbud mot detta. 
Men vi ser gärna att ni stöttar biografen genom att köpa ert godis hos oss.

Har ni T-slinga för min hörapparat

Ja, det finns slinga i lokalen. Den fungerar bäst längs kanterna och på rad 10.

Får jag gå på toa under filmen?

Självklart! Men för att inte störa övrig publik önskar vi att ni går ut och in i salongen genom den bakre dörren.

Är kiosken öppen under filmen?

Oftast är kiosken stängd under filmen. Under vissa matinéföreställningar och operor kan kiosken vara öppen. Bäst är att passa på att handla innan filmen börjar. Kiosken stänger inte innan alla har handlat även om filmen börjat. 

Börjar filmen även om det är kö till kiosken?

Vi strävar efter att starta föreställningen i tid. Men ibland kan köerna vara långa och då fördröjer vi starten några minuter och informerar besökarna i köerna så de kan välja att gå in eller stå kvar i kön. Ett tips kan vara att om man köpt biljett på nätet så köar bara en i sällskapet till kiosken medan resten tar sina platser.
Odéon Bio i Bengtsfors är ett Kulturhus som fylls med Film, Teater, Musik, Dans och föreningsverksamhet. Huset ägs och drivs av Lokalföreningen 2176 Klipprosen av IOGT-NTO
© Copyright 2016 - Odéon Bio & Teater - All Rights Reserved
En website av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram